Hjem / Content / Chilirødkål - vegan

Chilirødkål - vegan

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Ingredienser: Et halvt rødkål 2 finthakkede skalotteløg eller et rødløg 1 dl æbleeddike 1 dl bærsaft – ribs solbær eller blåbær lidt bær brombær eller tranebær havsalt friskkværnet sort peber 1 spsk. akaciehonning vanillekorn fra en stang vanille lidt frisk revet ingefær 1 hel rød chili salt og peber 1:Snit rødkålen fint. Kom løgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen væske under omrøring. Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. – så der stadig er bid i den. 2: Den hele chili – og de tomme vanillehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.

Kommentarer

Hej, jeg mangler lige at vide om chilirødkål er en selvstændig ret eller?

Hej. Jeg vil kalde det tilbehør da det mest består af rødkål.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.