Hjem / Content / Braiserede Rodfrugter - vegetar

Braiserede Rodfrugter - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 personer 500 g knoldselleri 3 gulerødder 4 porrer 2 pastinakker 12 skalotteløg 50 g usaltet smør 2 tsk. rørsukker 400 g kogte kikærter (evt. dåse) 5 dl grønsagsbouillon 4-5 kviste frisk timian 1 frisk laurbærblad revet midt over havsalt og peber Tilbehør purløg landbrød Varm ovnen op til 150 grader. Rens alle grønsagerne og skær dem i mundrette stykker, men lad skalotterne være hele. Smelt smørret på en stor pande. Hæld grønsagerne på og steg dem under omrøring ved høj varme til de er let brunede. Krydr med salt og peber. Drys sukkeret over og steg videre til alt er let karamelliserede. Hæld alt over i en gryde med låg, der kan gå i ovnen, og tilsæt kikærter. Grønsagsbouillon, timian og laurbær tilsættes og bring nu gryden i kog under omrøring. Læg låg på og stil den ind i ovnen 1 time. Øg temperaturen til 200 grader, fjern låget og lad gryden stå i ca. 15 min., indtil det grønne er mørt, glaserede og væsken er kogt lidt ind. Smag til med salt og peber. Server med et drys hakket purløg og et godt landbrød. Held og lykke med denne dejlig karftig smagende ret. Pia med engelsk kogebog

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.