Hjem / Content / Borsjtj - vegetar

Borsjtj - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Hak løg og hvidløg. Riv rodfrugter og rødbeder groft. Snit kålen fint. Steg løg og hvidløg nogle min. i olien. Tilsæt de øvrige grønsager og steg igen nogle min. Stød kommen og fennikelfrø i en morder. Bland kommen, fennikelfrø, laurbærblade, cayennepeber med grønsagerne. Tilsæt grønsagsbouillon og sukker.

Lad suppen simre under låg i ca. 45 min. eller til alt er mørt. Tilsæt eddike og smag til med ekstra sukker, eddike, salt. Suppen skal smage tydelig sur-sød. Server med syrnet fløde og groft brød.

Mvh Pia /Tina Scheftelowitz/Christine Bille Nielsen

Ingredienser: 

4 pers.
100 gløg
5 fed hvidløg
400 grodfrugter
gulerødder
selleri ol.
500 g rødbeder
200 g kål – rød/ hvidkål
savoy ol.
1 spsk.olie (neutral i smag)
1 tsk. hel kommen eller spidskommen
2 tsk. fennikelfrø
3 stk. lauerbærblade
1 nip cayennepeber
1½ dl grønsagsbouillon
2 spsk.sukker
ca. 3 spsk.vineddike
salt
Topping: syrnet fløde 9%

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.