Hjem / Content / Boller i selleri - kød

Boller i selleri - kød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Rør farsen sammen og lad den hvile i en 1/2 time på køl. Sæt bouillonen over og form kødboller på størrelsen af en stor valnød. Smid stille og roligt kødbollerne i det småkogende bouillon. Først synker de til bunds, men vupti, så dukker de op på overfladen igen. Når de gør det, er de færdige og hives opad bouillonen. Når alle kødboller er kogt, sigtes bouillonen. Lad den derefter koge ind et par minutter. Bland maizena i lidt koldt vand, så det ikke klumper. Tilsæt maizanen i bouillonen og lad det simre et par minutter. Tilsæt derefter fløden, citronsaft og smag til med salt og peber. Kom kødboller og selleri i og varm godt igennem. Pynt til sidst med hakket persille. Server med kogte kartofler, korn eller ris. Mums! Hilsen Christina. Kilde: Mig selv.

Ingredienser: 

Fars: 500 g hakket (meget gerne hakket to gange) kalv og flæsk
2 spsk hvedemel
lidt mælk
2 æg
1/2 fed hvidløg
salt og peber
1 liter tynd bouillon
3 laurbærblade
lidt salt
1 knoldselleri -skåret i fine tern og kogt i 3-4 minutter
1 spsk maizena + lidt koldt vand
1/2 dl fløde
saft af 1/2 citron
Et bundt bredbladet persille

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.