Hjem / Content / Bladsellerisuppe, vegetar

Bladsellerisuppe, vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
1 løg 20 g smør 2 spsk. mel 1 l. bouillon 1 bladselleri (ca 300 g) 1 æggeblomme 1 dl. fløde (75 g. reven ost) 1 tsk. salt groftkværnet peber Løget skæres i terninger og svitses i smørret. Melet drysses over og boullion røres i. Bladselleri skæres i ½ cm tykke skiver og kommes i suppen. Småkoger i 10 minutter. Æggeblomme og fløden piskes sammen. Lidt af den varme suppe piskes i, og det hele hældes tilbage i gryden. Suppen varmes op, men må ikke koge. Osten tilsættes evt., og suppen smages til med salt og peber. Spis groft brød til, evt. med ost. ”Grøntsager” fra Brugsen. Margit.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.