Vejledning:
4prs.
1kg. persillerødder
2-3 spsk. cidereddike
5 kviste timian
1 spsk. rapsolie
Salt og peber
Salsa:
50 gr. savojkål
½ bundt persille
1 dl koldpresset rapsolie
1 skalotteløg
1/2 dl æbleeddike
30 gr. mandler
Salt og peber
Lidt rørsukker eller honning
Skræl persillerødderne og skær dem i grove stykker. Kom rødderne i et ovnfast fad, og vend dem med eddike, hakket timian, rapsolie salt og peber.
Bag rødderne ved 180 grader. I 7-8 min., så rødderne bliver møre, men stadig har godt med bid. Tag
Rødderne ud og lad dem køle af.
Lav nu salsaen ved at komme alle ingredienserne i en foodprocessor og køre dem til en grov dip.
Smag til med salt sukker og peber og vend så salsaen med rødderne.
Smag om der skal tilsættes ekstra salt, sukker, peber og eddike.
Passer til lidt af hvert.
Hilsen Tonny
Kilde: Meyers Almanak
Tilføj kommentar