Hjem / Content / Bagte persillerødder-vegetar

Bagte persillerødder-vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4prs. 1kg. persillerødder 2-3 spsk. cidereddike 5 kviste timian 1 spsk. rapsolie Salt og peber Salsa: 50 gr. savojkål ½ bundt persille 1 dl koldpresset rapsolie 1 skalotteløg 1/2 dl æbleeddike 30 gr. mandler Salt og peber Lidt rørsukker eller honning Skræl persillerødderne og skær dem i grove stykker. Kom rødderne i et ovnfast fad, og vend dem med eddike, hakket timian, rapsolie salt og peber. Bag rødderne ved 180 grader. I 7-8 min., så rødderne bliver møre, men stadig har godt med bid. Tag Rødderne ud og lad dem køle af. Lav nu salsaen ved at komme alle ingredienserne i en foodprocessor og køre dem til en grov dip. Smag til med salt sukker og peber og vend så salsaen med rødderne. Smag om der skal tilsættes ekstra salt, sukker, peber og eddike. Passer til lidt af hvert. Hilsen Tonny Kilde: Meyers Almanak

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.