Hjem / Content / Bagte æbler - vegansk

Bagte æbler - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Her er en nem og meget let dessert (alt afhængigt af hvad man serverer som dyppelse).
Tænd ovnen på 200 grader. Tag en mængde æbler - hvis de er små, så tag 2 pr. person. Skær toppen af, men gem det til låg. Udhul forsigtigt æblerne, så man slipper for at spise kernehuset, men uden at frugtkødet tar for meget skade. Bland sukker og stødt kanel og ingefær eller andre krydderier efter behag. Drys cirka 2 tsk sukkerblanding i hvert æble - hvis de er store så prøv med f.eks. rosiner, tørrede tranebær eller kirsebær. Læg låget på. Stil æblerne på en bageplade beklædt med bagepapir - drys eventuelt skødesløst med resten af sukkerblandingen, så æblerne får en let karameliseret overflade. Bag dem i 20-30 minutter til de er blevet møre. Server lune. Jeg håber det er nogle store æbler, så de kan proppes med alt muligt lækkert. Mh! Jeg tror, jeg vil servere mine med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til.

Velbekomme fra Lise W.

Ingredienser: 

æbler
sukker
ingefær
Stødt kanel (eller krydderi efter behag)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.