Hjem / Content / Bagekartofler med fyld

Bagekartofler med fyld

Average: 5 (2 votes)
Vejledning: 

En dag var jeg blank for ideer til aftensmad, og havde ikke noget smør, så bagekartofler med hvidløgssmør var en umulighed. I stedet sammensatte jeg et mættende fyld - og det var en klar succes. Prøv det! Tænd ovnen på 200 grader. Skrub kartoflerne godt, tør dem af og prik dem let over dele hele med en gaffel. Læg dem på en rist i ovnen og lad dem bage møre (45-60 min alt efter størrelse). Imens kartoflerne bager, laves fyldet. Hæld lidt olie i bunden af et fad (eller ovnfast skål alt efter mængde), læg fyldet deri og sæt det i ovnen, indtil fetaen er smeltet, og det syder og bobler let. Tag kartoflerne ud, giv dem et krydsnsnit og fyld kartoflerne godt op, så alle bliver mætte.

/Velbekomme fra Lise W

 

 

Ingredienser: 

En (måske 2 styk) bagekartoffel til hver person

Fyld kan f.eks. være: fetaost (jeg brugte Puck)

hakket persille

hakket spinat

soltørrede tomater

hvidløg

rejer (optøede, hvis man bruger frosne)

krydr med hvidløg, peber eller noget helt tredje.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.