Hjem / Content / Avocado-kartoffelsalat med karse - vegansk

Avocado-kartoffelsalat med karse - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Vask og skrub kartoflerne godt og kog møre med hvidløg og salt. Mos avocadoerne og rør citronsaft, olie, salt og peber i og evt. et fed frisk hvidløg. Klip halvdelen af karsen og put i. Vend de lune eller kolde kartofler i avocadocremen. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over sammen med resten af karsen, umiddelbart inden servering.

Kilde: Signe

rettet 13.04.16 Christina M Klausen

Ingredienser: 

4 pers.

1 kg nye kartofler

1 fed hvidløg i skiver

2 modne avocadoer

Saft af 1/2-1 citron

2 spsk olivenolie

Salt og peber

Stor bakke karse (eller anden krydderurt efter smag)

1 god håndfuld pinjekerne

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.