Hjem / Content / Æggekage med nye kartofler, spinat og varmrøget laks - fisk

Æggekage med nye kartofler, spinat og varmrøget laks - fisk

Average: 4 (1 vote)
Vejledning: 
1 løg 400 g. kogte nye kartofler 10 g. smør Salt og peber 100 g. frisk spinat 100 g. varmrøget laks 6 æg 2 dl. Letmælk Snit løget og skær kartoflerne i tern. Sauter løg og kartofler i smør på en pande og krydr med salt og peber. Tilsæt det skyllede spinat. ”Pluk” laksen i stykker, kom det på panden og rør det rundt i det hele. Pisk æg og mælk sammen, og hæld massen på panden. Hvis du har en pande der kan komme i ovnen, så steg æggekagen et par min så den lige har "sat sig" og stil den så i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 min til æggemassen er fast og let gylden på toppen. Har du ikke en pande, der kan komme i ovnen så steg æggekagen med et stort grydelåg lagt over panden, så æggene også får lidt varme ovenfra. Server den lun gerne toppet med friske krydderurter og med brød eller salat til. Kilde: Meyers Almanak - hilsner fra Signe

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.