Hjem / Arrangement / sæsonmøde for 2015

sæsonmøde for 2015

Onsdag, oktober 8, 2014 - 19:00
Vindegade 75-77, 5000 Odense

Kom ned i foreningens lokaler nu på onsdag, og få direkte, men uforpligtende medbestemmelse i planlægningen af varesortiment og posesammensætning for 2015.

Hør om det vordende ”Projekt Bønne”, diskuter mængden af rabarber, ukrudt og græskar i næste års poser, bliv opdateret på hvilke varegrupper, vi regner med snart kommer i sortimentet og meget mere.

Har man indvendinger i løbet af året, eller har man ikke mulighed for at deltage i mødet på onsdag, kan man naturligvis som altid skrive til indkob@odenseff.dk (bemærk o’et). Vi vil imidlertid opfordrer folk til at møde op med deres ideer og indvendinger. Det er nu, på denne tid af året, vi har bedst mulighed for at forbedre vores ydelse og ændre på det fynske fødevarelandskab. Når først leverandørerne har planlagt deres sæson, er foreningens muligheder for medbestemmelse og fornyelse begrænset.

Vi brygger kaffe og bager bagværk, og håber på et dejligt konstruktivt møde, hvor vi får gjort næste år endnu bedre 

Se mere her - link 

Dagsorden


• Velkommen v. Indkøbsgruppen

• Præsentation af sæsonplanlægningsarbejdet
- Herunder de områder vi lægger op til være business as usual.
- kort præsentation af indkøbsgruppens løbende projekter


• Kort diskussion om de nuværende poser
- Hvad er perfekt, hvad kunne gøres bedre.

• Brainstorm om poseindhold og nyt grønt.
- lad os få den lækreste, sundeste, mest variede og mættende . sæson vi overhovedet kan få

• Farvel og hjem i arbejdstøjet

Kh
Indkøbsgruppen


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0