Hjem / Arrangement / Julehygge, Småkagebytning og Juleengle

Julehygge, Småkagebytning og Juleengle

Lørdag, december 15, 2018 - 13:00 til 15:00
Byens Højskole i Kongensgade 66-68, 5000 Odense C.

Først og fremmest: Husk at bestille mel til den 5. december!

Kom og byt dine yndlings øko-julesmåkager med andres yndlings øko-julesmåkager, få en kop thé og lav et par engle til juletræet. Bager du altid de samme småkager? Orker du ikke at bage fem forskellige slags? Eller vil du bare gerne have ny inspiration? Så tag dine bedste julesmåkager under armen og kom til småkagebytning med Odense Fødevarefællesskab og Byens Højskole lørdag d. 15. december kl. 13-15.
Man bytter med dem der vil bytte – det kan være pr gram eller pr småkage eller hvad man nu synes. Husk også en ekstra kagedåse til alle de fantastiske småkager, du får med hjem.
Vi beder om, at alle bruger økologiske ingredienser til småkagerne.
Samtidig kan du lære at lave florlette engle af uld (gots-certificeret) til juletræet. Dagens engle bliver hvide, så de passer til juletræet, men med mulighed for at binde dem med farvet garn og tråd. Det er smaddernemt, så alle kan være med.
Kom også gerne, hvis du kun vil være med til den ene del eller hvis du bare gerne vil drikke en kop the eller kaffe i godt julehygge-selskab:-). Arrangementet er et samarbejde mellem Odense Fødevarefællesskab og Byens Højskole. Alle medlemmer af Odense Fødevarefællesskab og Byens Højskole er velkomne. Formel tilmelding er ikke nødvendig, men giv gerne et ”deltager” på Facebook, så vi ved hvor meget kaffe, the og uld, vi muligvis får brug for.
The og kaffe koster 10 kr. pr kop, og hvis man vil lave engle, må man gerne lægge 5 kr. pr engel i en skål til dækning af materialeudgifter.