Hjem / Arrangement / Fødevarefællesskabets 6 års fødselsdag!

Fødevarefællesskabets 6 års fødselsdag!

Onsdag, maj 3, 2017 - 16:00 til 18:30
Falen 6, 5000 Odense C

Kære medlemmer af Odense FF. Vores forening fylder 6 år til maj. Juhuu!! I den anledning skal der fejres på Falen. Det bliver onsdag d. 3. maj kl. 16-18.30 (dvs. i butikkens åbningstid). Vi har fået lov at låne ejendommens fine baggård, hvor der bliver fælles fødselsdagssang skrevet til lejligheden og musik opført af Flemming Falkenberg Hansen. Der bliver også lækker iste at drikke, forhåbentligt lidt godt at spise og ikke mindst: Et plante/frø/ting-og-sager byttemarked! 

SÅ: Kridt (danse)skoene og mød op på Falen til fejring af vores fælles grønne indkøbsforening. Medbring dine overskuds-frø, en buket eller planter, og i øvrigt de ting og sager du kunne tænke dig at bytte væk. Reglen er at man giver hvad man har og tager hvad man har lyst til.

Vi håber på dejligt vejr; Den gode stemning og det gode selskab kommer heldigvis helt af sig selv. Venner, bekendte, familie og andre interesserede er velkomne.

VEL MØDT TIL FEJRING ODENSE FØDEVAREFÆLLESSKABS 6 ÅRS FØDSELSDAG!
 

Arrangementet kan også ses på Facebook: https://www.facebook.com/events/1833894020268229/


Pssst! Har du lyst at give en hånd med til at få fødselsdagen til at glide let og glat? Der er et par ledige opgaver på dagen; 1) Hente og aflevere piano og forstærker på Skibhusvej (kræver alm. personbil eller større), 2) Komme kl. 15 (eller 14.30) og hjælpe med at pynte op i baggården, 3) Bage en dejlig kage eller medbringe lidt andet spiseligt til vores "spiseri", 4)Underholdende indslag og gøgleri er velkomment! Kontakt Maria Rasmussen (SMS 20651257) hvis du vil give en hånd med det ene eller det andet.

Foto: Louise Rath Mortensen