Hjem / Arrangement / Bio præsenterer: Food, inc.

Bio præsenterer: Food, inc.

Onsdag, november 6, 2013 - 19:15
Nørregade 60, 5000

Onsdag d. 6. november kl. 19.15 vil vi se den øjenåbnende dokumentar 'Food Inc.', som giver et lidet flaterende indblik i den moderne fødevareindustri; en industri, hvor hurtigt og billigt for længst har overhalet sundt og sikkert som produktionens målestandarder.
Filmens præsentation af tilstanden i USA's landbrug er både tankevækkende og skræmmende, og den indeholder vigtige informationer til os som forbrugere, der ønsker at passe på os selv, vores maver og vores miljø; det er med andre ord en film, som bør ses af alle - store som små. Filmen varer ca. 1½ time, hvorefter vi vil debatere filmens indhold.

Inden filmen begynder vil der være mulighed for at købe nærende supper (både med og uden kød) med hjemmebagt brød fra 'Ollies soup kitchen' for blot 30 kr. Køkkenet har åbent fra kl. 18-20.

Kom og se med, spis, drik, hyg og bliv klogere!

Prisen for filmen er gratis, og vi mødes i caféen kl. 19.10, hvis ikke vi ses til suppe forinden :)

Bedste hilsner fra arrangementsgruppen.

---

Odense Fødevarefællesskabs filmklub 'bio' foregår fast den første onsdag i måneden i Ungdomshuset (Nørregade 60, 5000 Odense C). Der ses én film pr. aften, og der vil være tid til efterfølgende at diskutere filmen i husets café. Filmene tematiserer alle på den ene eller anden facon emnet 'bæredygtighed' bredt forstået, og vil komme til at omhandle byggeri, levevis, energikilder, mad, selvforsyning og meget mere. Forslag til konkrete film modtages meget gerne.


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0