Hjem / Arrangement / Besøg på Danmarks største valnøddeplantage

Besøg på Danmarks største valnøddeplantage

Lørdag, oktober 8, 2016 - 09:00
Hesle Nygaard

Kære fødevarefæller

 Vil du være en af de første, som får en guidet tour på Danmarks største valnøddeplantage? Så tilmeld dig arrangementsgruppens næste event og tag med ud og besøg den fynske valnøddeproducent og kommende leverandør til fødevarefællesskabet Lars Olesen.

Lars giver os en guidet tur rundt i plantagen og fortæller samtidig historien om hvordan han nærmest tilfældigt blev ejer af en valnøddeplantage og hvordan han sidenhed har etableret en plantage som nu består af ca. 1300 træer med flere på vej.

 Det sker lørdag d. 8. oktober. Vi mødes kl. 10.00 ude ved Lars på Hesle Nygaard og det tager et par timer. Afhængig af vejret den næste måneds tid, så er der god chance for, at det er midt i høsten af valnødderne. Hvis det holder stik, så kan dem der vil, få lov at samle deres egne valnødder og købe dem for 60 kr. pr. kg. Kiloprisen i butikken bliver omkring 95 kr, så det er et rigtig godt tilbud :-)

Meld dig til hos Merete Brixen på brixen.merete@gmail.com. Der er 30 pladser, så det er først til mølle. Merete sender en mail med praktisk information til de tilmeldte.

 Man skal selv sørge for transport, men jeg vil opfordre til, at man skriver på opslagstavlen på facebook, hvis man har ekstra pladser i bilen. Det tager små 40 min fra Odense.

 Mvh Arrangementsgruppen